Lådhurtsar efter dina behov

Letar du efter en upprustning till köket som är både stilren och funktionell? En effektiv förändring till köket som definitivt kommer ge husets viktigaste rum en make-over är nya lådhurtsar. Dina kökslådor får utstå mer än du tror genom åren och lådor i mindre bra kvalité kan efter ett tag bli både missfärgade, smutsiga och tröga att dra ut och in. Eller har du helt enkelt tröttnat på dina gamla lådor. Då är nya lådhurtsar räddningen och på Skurup Måleri titulerar vi oss stolt som lådexperter och lovar dig att vi kommer hitta de perfekta lådorna till ditt hem.

Ge köket en uppfräschning

Vi har flera flexibla lösningar som kommer slå dina gamla och tidigare kökslådor med hästlängder. Vi arbetar med hållbara och tåliga material samtidigt som de har en snygg finish. Vi erbjuder flera modeller och färger och med olika handtag och funktioner så att du kan skräddarsy köket med nya lådhurtsar som är helt anpassade efter dina önskemål.

Vi har flexibla lösningar om ni har gamla tröga lådor i trä eller plast, ny lådhurts anpassar vi efter era önskemål.

Organisera ditt kök med smidiga lådhurtsar

​Dina kökslådor ska dölja och vara en förvaring för dina bestick, kastruller och andra viktiga kökstillbehör. Med våra rymliga och multifunktionella lådor skapas en ordning samtidigt som du kan gömma undan sådant som du inte vill ha synligt i köket. Det som främst har en viktig funktionalitet och hjälper dig att organisera köket bättre fungerar också som en snygg inredningsdetalj med våra högklassiga lådhurtsar. Hör av dig så hjälper vi dig med alla funderingar och önskemål du kan tänkas ha. Vi levererar till kunder i hela Skåne.​​