Ge köket en ansiktslyft med nya köksluckor i Skurup

Måttanpassade köksluckor i Skurup

Om man inte har tid med en total köksrenovering så är nya köksluckor det perfekta alternativet. På Skurups Måleri AB strävar vi hela tiden efter att skapa det perfekta köket efter era önskemål. Vi skapar köket efter era mått samt idéer och det andra kallar för special ser vi som standard. Har ni bra stommar i köket kan vi enkelt byta ut era köksluckor, så att ni får en härlig känsla av ett nytt kök. Eftersom vi måttanpassar våra köksluckor i Skurup efter era stommar behöver stommarna inte vara i standardmått. Tillsammans bollar vi fram idéer med er och skapar ert drömkök med hjälp av nya köksluckor i Skurup.

Fräscha upp köket med nya köksluckor i Skurup

Ibland behöver man inte göra någon större förändring i köket för att det ska se fräschare ut. Det räcker med att byta ut köksluckorna. I Skurup kan vi hjälpa dig att hitta de köksluckorna du är ute efter för att piffa upp hemmet. Det finns otroligt många designers på köksluckor att välja bland.

Köksluckor i Skurup

Vi måttanpassar dina nya köksluckor till ditt gamla kök, även om dina skåp inte håller standardmåtten. Vi kan även hjälpa dig med att sprutmåla av dina befintliga köksluckor så att de får en nyare känsla. Beroende på vad dina önskemål och behov är, så kan vi hjälpa dig.

Utställningslokal på köksluckor

Vi har även en utställningslokal på vår verkstad i Skurup, där du får inspiration till ditt nya kök. Du kan även kontakta oss för mer information eller begära en kostnadsfri offert på våra köksluckor i Skurup.

Lackerad 16mm, klicka för att se alla

Melaminluckor, klicka för att se alla

Lackerad 19mm, klicka för att se alla

Massiva luckor, klicka för att se alla