Byt till nya fina hantag

Handtag till skåp, lådor och dörrar

På Skurup Måleri i Skåne erbjuder vi många olika typer av handtag för bruk till såväl skåp och lådor som dörrar. Nya handtag kan göra otroligt mycket för bostadens utseende, antingen det rör sig om köket, badrummet eller andra rum. Samtidigt är nya handtag en ytterst praktisk förbättring, som säkerställer att du utan något besvär kan öppna och stänga dina lådor och dörrar, och skåpsluckor. Defekta handtag kan vara en stor irritationsmoment i vardagen, investera därför så snart som möjligt i nya handtag av god kvalitet. Du kommer att få stor glädje genom denna lilla åtgärd.

Lyft utseendet med enkla medel

Förutom den praktiska vinsten vid byte av handtag, kommer bostadens utseende också att vinna otroligt mycket på att få nya handtag på dörrar, skåp och lådor. Valet av nya handtag kräver dock omtanke eftersom handtagen faktisk förändrar det estetiska mer än de flesta tror. Har du exempelvis ett äldre, rustikt och lantligt kök, kan det vara en allt för våldsam kontrast om du väljer skåpshandtag i en mycket modern, stilren design. Med andra ord bör handtagen passa in i bostadens stil och inredning rent generellt.

Kontakta Skurup Måleri i Skåne med dina önskemål kring nya handtag. Vi servar kunder i hela Skåne och tack vare vår långa erfarenhet, ger vi gärna råd och vägledning.​​

Leverantör Linfalk Trading AB

Vår leverantör heter Linkfalk Trading AB som har ett av marknadens bredaste sortiment inom kökstillbehör. Läs mer om dom här.