Nya dörrar lyfter din bostad

​Trött på dina innerdörrar?

» Vi har flexibla lösningar – Dina dörrar blir som nya!

Vi har även dörrhandtag till försäljning! Se mer dörrar i vår utställningslokal på vår verkstad i Skåne.

Inomhusdörrar

Har dina dörrar behov av att renoveras? Skurup Måleri i Skåne har specialiserat sig på just detta. Vi åtar oss att klä dina inomhusdörrar med ny yta, så att dörrarna ser ut som nya igen. Dörrar blir slitna med åren, men oftast är det inte nödvändigt att byta ut hela dörren, även om den har blivit märkt av årens gång. På Skurup Måleri i Skåne erbjuder vi en rad flexibla lösningar, som alla snabbt fräschar upp dina dörrar. På detta sätt kan du förnya bostadens utseende till ett pris som är betydligt mer överkomligt än vid ett byte av dörrarna.

Dörrarna blir som nya

Vi servar kunder i hela Skåne, där vi bland annat kan erbjuda att klä dörrar invändigt i bostaden med beklädnader enligt kundens val och önskemål. Vi har ett stort urval av olika stilarter, vilket gör att du kan välja just den design du tycker bäst om. På vår hemsida kan du se en lång rad exempel på olika typer av dörrbeklädnader. Det är naturligtvis viktigt att komma ihåg, att dörrarnas stil betyder oerhört mycket för bostadens samlade intryck. Välj därför beklädnad till dina inomhusdörrar med omtanke.
Kontakta oss gärna med dina önskemål kring renovering av dörrar. Vi ger gärna goda råd och vi renoverar dörrar i hela Skåne.

Kontakta oss

[vfb id=2]